Hoe verloopt de dag?

Proef Markelo is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door diverse Markelose horecabedrijven. U bezoekt dit jaar 9 verschillende locaties, waaronder 1 unieke mystery-stop, waar u op culinair gebied verrast zult worden.

Kaarten

U ontvangt de kaarten digitaal.

Wij zullen u tijdig informeren bij welk restaurant u als eerste zal starten en welke gerechten de restaurants voor u bereiden.


Proef Markelo start om 12.30 uur. U zult rond 17.30 bij het laatste bedrijf aankomen voor het afsluitende gerecht: het dessert. 


Startpunt

Het startpunt wordt voor u bepaald of u kunt zelf een voorkeur aangeven, vanaf daar begint de culinaire tocht. Door middel van taxibusjes wordt u van en naar de verschillende restaurants gereden, behalve bij de restaurants in de dorpskern. Vanaf 12.00 uur rijden er taxibusjes vanaf de Kroon naar uw startpunt.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf met de fiets te gaan. 

Restaurants

Bij ieder restaurant wordt u ontvangen met een glas wijn of een glas speciaal bier. Deze dranken zijn uiteraard speciaal geselecteerd zodat deze passend zijn bij het desbetreffende gerecht. De gerechten zijn ook dit jaar weer erg divers, er is een mooie balans tussen warme en koude gerechten en tussen vlees en vis.

Vervoer

Wanneer u bij een restaurant bent uitgegeten wacht u buiten op één van de busjes en deze zal u naar de volgende locatie brengen. Kleine afstanden kunnen gelopen worden. De chauffeurs zullen er op letten dat u de juiste route volgt afhankelijk van uw gekozen startpunt.

Afterparty

Ieder jaar wordt Proef Markelo afgesloten met een gezellige afterparty! Dit jaar vindt deze plaats bij de Kroon, waar u van het afsluitende gerecht kunt genieten en samen nog een tijdje door kunt borrelen. 


Wij wensen u een heerlijke middag!